Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

TERMENI & CONDITII

Capitolul 1 Termeni generali 

Website-ul www.inais.ro este proprietatea S.C. SIMIZ FASHION S.R.L., cu sediul în Focșani, Artera DJ204D, 620157, jud. Vrancea, România, tel. +40.237.222.478.

Toate comenzile plasate în magazinul online sunt subiect al termenilor și condițiilor definite mai jos, în forma în care se regăsesc pe acest site la momentul plasării comenzii. Website-ul include, dar nu se limitează la texte, imagini, design și format, materialele prezentate fiind protejate de copyright.

Nu puteti modifica, copia, distribui, reproduce, publica, obtine licente, exploata comercial, crea derivate din piesele expuse, transfera sau vinde nicio parte din continutul site-ului, programului, produselor sau serviciilor prezentate pe acest site.

S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului, de structură şi accesibilitate sau poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a solicita un acord prealabil şi fără a notifica utilizatorii sau terţe persoane.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea.

Capitolul 2 Informații importante

Produsele de pe www.inais.ro sunt prezentate sub forma unor fotografii digitale care descriu produsele oferite spre vânzare. Diferențele mici între fotografii și produsul primit nu sunt considerate defecte.

Unele produse prezentate pe www.inais.ro pot să nu fie disponibile în anumite perioade. Prețurile pot să sufere modificări în funcție de momentul plasării comenzii. Toate prețurile sunt listate în RON și EUR și includ TVA.

Pe teritoriul României, produsele sunt livrate gratuit. Pentru pachetele expediate în afara țării, prețul produsului include taxe suplimentare, precum taxa vamală și taxa de transport.

Capitolul 3 Plăți

Metodele de plată pentru comenzile plasate pe site-ul www.inais.ro sunt plată online și plata prin transfer bancar, în conturile deschise la Libra Bank, astfel: RO10BREL0002001442540100 – pentru plăți în LEI, RO26BREL0002001442540200 – pentru plăți în EUR.

Capitolul 4 Livrări și returnare produse

Livrările se fac prin intermediul partenerilor noștri, în termen de 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii (în cazul comenzilor cu ordin de plată). Livrările internaționale sunt efectuate prin intermediul DHL România iar pe teritoriul României prin Fan Courier. În situația în care se dorește returnarea unui produs, clienții vor utiliza serviciile de curierat ale acelorași operatori.

Pe teritoriul României, produsele sunt livrate gratuit. Pentru pachetele expediate în afara țării, prețul produsului include taxe suplimentare, precum taxa vamală și taxa de transport.

Capitolul 5 Dreptul de proprietate

Dreptul de proprietate asupra fiecăruia și a tuturor produselor livrate rămâne la S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. până în momentul în care contravaloarea produselor intră în contul la S.C. SIMIZ FASHION S.R.L.

Capitolul 6 Contract

În momentul plasării comenzii în magazinul online www.inais.ro este necesară agrearea termenilor și condițiilor, care intră în vigoare de la acel moment. Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile solicitate și ați trimis comanda.

S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza o comandă plasată fără a oferi explicații. Motivele pentru refuzarea unei comenzi pot fi bazate pe suspiciunea că produsele comandate urmează să fie revândute, pe un istoric al comenzilor provenite de la respectivul utilizator sau din zona respectivă. În caz de refuz al unei comenzi, persoana care a plasat comanda va fi informată în scris și i se vor returna banii în cont, în cazul în care aceasta a efectuat deja plata.

 

Capitolul 7 Date de contact

Pentru orice întrebări privind comanda sau pentru plângeri, vă rugăm să ne contactați la adresa office@inais.ro.

 

Capitolul 8 Instrucțiuni de returnare

Clienții au dreptul de a returna produsul/produsele achiziționat(e) în termen de 10 zile lucrătoare. Perioada de 10 zile lucrătoare începe în momentul în care s-a făcut recepția produsului/produselor. Clientul va înștiința S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. prin intermediul unei cereri de retur trimisă pe adresa returns@inais.ro.

În eventualitatea în care se observă urme de uzură, ca urmare folosirii produsului mai mult decât pentru o simplă probă, acesta nu poate fi returnat. Acceptăm spre returnare doar produsele care nu au fost deteriorate, aflate în starea lor inițială, cu toate etichetele originale pe produs sau alte accesorii livrate odată cu comanda.

Dacă au fost comandate mai multe produse și se dorește returnarea acestora, expedierea către S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. se va face într-un singur colet. Ne rezervăm dreptul de a refuza mai multe retururi, la momente diferite, care provin din aceeași comandă.

În cazul unui retur, vom efectua plata în contul din care am încasat suma aferentă produsului returnat. Plățile se vor face în RON sau în EUR, în funcție de moneda în care a fost făcută plata inițială.

De la data la care s-au îndeplinit toate condițiile de retur și produsul/produsele a(u) ajuns la S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. și a(u) fost verificat(e), contravaloarea produsului/produselor returnat/e se va face în maximum 5 zile lucrătoare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returnării produsului/produselor, dacă acesta/acestea nu îndeplinește/îndeplinesc toate condițiile precizate mai sus.

A se reține că sunt acceptate retururile din țările spre care s-a expediat. De asemenea, produsele achiziționate în perioadă de reduceri/promoții nu vor fi acceptate spre returnare. 

 

Capitolul 9 Confidențialitate

Toate informatile despre clienții noștri sunt salvate și procesate de S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. în concordanță cu legile de protecție a datelor despre clienți. Datele personale sunt colectate, salvate și folosite exclusiv pentru procesarea comenzii. Refuzul duce la imposibilitatea procesării comenzii și a livrării produsului/produselor către dvs.

În plus, informațiile pot fi procesate și folosite pentru analize interne de marketing.

În cazul în care preferați ca informațiile dumneavoastră să nu fie folosite sau procesate nici pentru analize interne de marketing, vă rugăm să ne informați la adresa de e-mail office@inais.ro. Vă rugăm să ținteți cont de faptul că această cerere nu se va aplica în cazul informațiilor strict necesare pentru procesarea comenzilor dumneavoastră.

S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. nu transmite datele dumneavoastră către terți, cu excepția celor care au nevoie de aceste informații pentru procesarea comenzii (ex. transportatori, procesatori de plăți online etc).

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. SIMIZ FASHION S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la office@inais.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Actualizat la: 27 martie 2018

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
There are no products